BLOG

Rotary Golf Charity Cup ed. a II-a I 21 iulie 2018 la Kings Land Country Club I

Invitație Rotary Golf Charity Cup ed. a II-a

Rotary Club Oradea 1113 organizează ediția a II-a a Rotary Golf Charity Cup în data de 21 iulie 2018, la Kings Land Country Club Ineu, aceasta fiind o competiție de golf caritabilă dedicată susținerii educației în școlile din județul Bihor.

Proiectul se înscrie în Programul dedicat educației pe care Rotary Club Oradea 1113 l-a demarat în anul 2017 când, cu ocaziaRotary-Golf-Charity-Cup-logo Rotary Golf Charity Cup ediția a II-a primei ediții a Rotary Golf Charity Cup au fost achiziționate 166 de table magnetice pentru copiii cu nevoi speciale din județul Bihor. Proiectul a primit distincția de “Proiect al anului 2017” în cadrul Galei Comunității Bihorene, organizată de Fundația Comunitară Oradea.

Sprijinirea educației a continuat în 2018 cu proiectul ”Mâini curate, copii sănătoși”, dedicat educării copiilor cu privire la importanța spălatului corect pe mâini și cu proiectul ”Toalete ca la carte”, prin care am început o campanie de reabilitare/amenajare a grupurilor sanitare în cadrul școlilor din mediul rural din județul Bihor.

Fondurile strânse în urma desfășurării Rotary Golf Charity Cup ediția a II-a vor fi destinate reabilitării/amenajării a două grupuri sanitare aferente unor școli din județul Bihor.

Competiția va avea loc la terenul de golf al Kings Land Country Club situat în comuna Ineu, județul Bihor, la 15 km de municipiul Oradea și 20 km de stațiunea Băile Felix.  

Categorii de joc: 

  • Cat 1: Men, HCP: 0 – 18 Stableford netProgram Rotary Golf Charity Cup ed. a II-a
  • Cat 2: Men, HCP: 18.1 – 36, Stableford net
  • Cat 3: Ladies, HCP: 0 – 36, Stableford net
  • Cat 4: All, HCP: 0 – 36, Stroke play brut

Sistem de joc: 4 jucători în flight pe sistem shot gun

Taxă de participare non membri, green fee, club sandwich, cafea, racoritoare, masa după concurs: 150 lei.  La peste 24 de jucători se joacă de la 09:00 prima tură ( hcp 0.1 – 18) și de la 13:00 a doua tură ( hcp 18.1 – 36 ).

Program Rotary Golf Charity Cup ed. a II-a:

08:00 – 08:45 – Încălzire în driving rangehubsan_snap_19700101_080340 Program Rotary Golf Charity Cup ed. a II-a:

08:45 – 09:00 – Ședință tehnică

09:00 – Începerea competiției

15:00 – 17:00 – Servit masa  

17:00 – Premierea câștigătorilor

Cazare:

– Cazare la Kings land Ineu 150 lei/camera dubla/noapte ( locuri limitate )

– DoubleTree By Hilton 350 lei/camera/noapte ( single sau double ) cu mic dejun inclus și acces gratuit la SPA.

Înscrieri: office@golfinromania.com sau pe am.golf

Călin Păcurar – 0728092186

Coordonator proiect Rotary Golf Charity Cup

GIR_Fb-pp

Theodora Golf Club anunță deschiderea terenului de golf și prima competiție sportivă organizată aici: Cupa Transavia, ediție aniversară (X)

Theodora Golf Club, cel mai mare club de golf din România, anunță deschiderea oficială a terenului de golf odată cu prima competiție din calendarul competițional 2018.Theodora Golf Club

Sezonul competițional începe în acest weekend pe 28 aprilie cu ediția aniversară a Cupei Transavia: ediția a X-a. Clubul de golf va organiza în acest an peste 20 de competiții sportive, din mai până în octombrie inclusiv, oferind jucătorilor de golf oportunitatea de a se înscrie și participa la competiții variate, la un înalt standard sportiv. Continue reading

Etapa a II-a din Kids Golf Tour Romania

poza Etapa a II-a din Kids Golf Tour Romania

FOTO: GolfLab Academy Locație: Kings Land Country Club

Etapa a II-a din Kids Golf Tour Romania are loc în acest weekend iar despre întregul circuit am scris un articol acum câteva săptămâni. Dacă încă nu ai reușit să îl citești, te invit acum să afli mai multe despre asta AICI.

Prima etapă a avut loc pe data de 31 martie la King’s Land Country Club și a fost un eveniment foarte reușit la care au participat juniori din județele: Bihor, Cluj și Alba. Continue reading

Cât costă un weekend de golf în România: Cazare, taxe de joc, transport

Abia aștept un weekend de golf în România, nu știu cum e prin restul țării dar la Oradea a nins azi, adică e 20 martie și iarna parcă nu se mai lasă dusă.

Unele terenuri de golf de la noi din țară si-au făcut publice calendarele competiționale pentru acest an iar altele încă se lasă așteptate. Sunt convins că o să mergeți la câteva concursuri în sezonul 2018 așa că m-am gândit să detaliez puțin bugetul unui weekend de golf în România. Continue reading

Cifre și statistici 2017: unde am jucat, cât am scris și cum a evoluat jocul de golf în România

Cifre și statistici 2017…

A trecut ceva timp de la ultimul articol publicat pe www.golfinromania.com  … dar știți cum se spune, din când în când fiecare dintre noi are nevoie de câte o pauză, indiferent de domeniul în care activăm. Să nu mai spun că am jucat mai mult golf iarna asta decât în mijlocul sezonului și asta mi-a luat destul de mult timp. Continue reading

Scroll to top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial