BLOG

Champ Du Golf I Primul Seminar TrackMan din România

Chiar dacă avem parte de o toamnă superbă cu temperaturi foarte bune pentru jocul de golf, ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul sezonului de golf 2018. Mai sunt câteva concursuri în următoarele sâptămâni însă pentru extrasezon avem fie opțiunea jocului indoor fie să ne luăm câteva zile de vacanță în zone mai calde ( Cipru, Turcia, Spania, Portugalia ).

Champ Du Golf se pregătește intens să intre în ceea ce înseamnă pentru ei sezon și iată că vin cu un eveniment nou pentru România și Europa de Est – Seminar TrackMan.

Primul Seminar TrackMan din România 

Evenimentul se desfășoară bineînțeles la Champ Du Golf pe data de 17 noiembrie și este destinatsimulare Seminar TrackMan profesorilor de golf dar și jucătorilor amatori care doresc să afle mai multe despre analiza swingului, analiza impactului crosei cu mingea și respectiv analiza traiectoriei mingii de golf. Toate acestea cu tehnologia TrackMan în prezența PRO-ului Lorenzo Scotto.

Program Seminar TrackMan:  09:00 – 17:30

Limba de predare a seminarului: Engleză

Descriere Seminar TrackMan

TrackMan basics – How it works… Myths & Facts, Key numbers &, Insights; Coaching numbers, Tour Player examples, Impact & D-Plane;  NEW: Range breakout session – TrackMan 4 Putting Analysis – Clinic & training; Key Numbers & Insights: Club fitting numbers, Efficiency & TrackMan Optimizer; GUEST SPEAKER PRESENTATION – TBD; Range breakout session – TrackMan coaching & fitting practical examples;  Q&A discussion and closing of Workshop.

Tarif Seminar TrackManSeminar TrackMan

90 Euro/jucător și include cafea/ceai și prânz

45 Euro pentru proprietarii TrackMan

Gratuit pentru membrii Premium TrackMan University

Detalii și înscrieri AICI

Atât pentru azi,

Joc bun să aveți.

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

GIR_Fb-pp

Concursurile sfârșitului de sezon I Golf în România

Din păcate ne apropiem încet dar sigur de sfârșitul sezonului competițional 2018. Un an bogat în realizări, un an în care avem mai multe recorduri pentru jocul de golf din România. Promit că revin curând cu un articol separat pe acest subiect. .

Au fost peste 60 de concursuri organizate până acum pe terenurile de golf din România și chiar dacă ne apropiem de sezonul rece, concursurile continuă până prin luna decembrie. Pe am.golf apar peste 15 competiții și enumăr mai jos cele mai relevante.

Concursurile sfârșitului de sezon – Golf în România

6 – 7 oct – Transilvania Golf Open și Transilvania Golf Junior Open ( 6 oct ) la Transilvania Golf Club

7 octombrie – The Vince Kelly Transilvania Invitational 2018 la SunGarden Golf Club 

7 octombrie – Papillon Golf Academy 10th Edition la Clubul Diplomatic

13 octombrie – Broni Implant Golf Cup la Theodora Golf Club

13 – 14 octombrie – Meciul dintre Transilvania Golf Club  ( 13 ) și Golf Club Paul Tomiță ( 14 )

20 octombrie – Cupa Ținutului Crăiesc la Golf Club Paul Tomiță

20 – 21 octombrie – Cupa Hexol la Kings Land Country Club 

,, Vă aștept cu drag la două runde în două zile dar mai ales maximă distracție inclusă. Sâmbătă 20 octombrie se joacă – http://www.hexol.com/enTeams Stroke Play – iar la specials avem: ,, Straightest Drive în loc de Longest Drive iar duminică 21 Pitch & Putt cu 3 crose fiecare de la distanțe cuprinse între 30 și 60 m. Premiu Hole in One la fiecare gaură.

27 octombrie – CashBack Card Golf Cup la Golf Club Paul Tomiță

27 octombrie – Cupa Vinului la Theodora Golf Club

3 noiembrie – Monthly Champions Finale la SunGarden Golf Club 

3 noiembrie – Cupa Membrilor Theodora Golf Club

24 noiembrie – Concursul Centenarul Marii Uniri la Kings Land Country Club

22 decembrie – Christmas Golf Cup la Kings Land Country Club

Acestea sunt concursurile sfârșitului de sezon de Golf în România. Sigur că dacă la terenurile de golf se termină sezonul la alții și mă refer aici la cele două simulatoare din București abia începe. GolfRoom se mută în casă nouă și stă să deschidă curând.

ChampDu Golf tocmai a avut petrecerea de un an și promite surprize mari dar mai ales competiții mari cu premii generoase.  Vin și pe acest subiect cu detalii curând.

Atât pentru azi,

Joc bun să aveți.

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

GIR_Fb-ppGIR_Fb-pp

Terenuri de golf în Bulgaria – Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Thracian Cliffs ” You will not find a golf course like this anywhere else on the planet ” – Gary Player
Am văzut acest citat de mai mult timp și am zis că neaparat trebuie să joc pe terenul la care face referire Gary Player și anume Thracian Cliffs. În plus o mare parte din jucătorii de golf din România, cu precădere cei din zona București, sunt abonați sau joacă foarte des aici, probabil și pentru că încă nu există un teren adevărat lângă capitală.

Continue reading

Rotary Golf Charity Cup 2nd Edition

Rotary Golf Charity Cup 2nd Edition, cea mai mare competiție caritabilă de golf din România, este o inițiativă a clubului Rotary Club Oradea 1113  care va continua cu cea de-a doua ediție, sâmbătă, 21 iulie 2018, la Kings Land Country Club Ineu.

Rotary Golf Charity Cup 2nd Edition

Acțiunea se înscrie în Programul dedicat educației pe care Rotary Club Oradea 1113 l-a demarat în anul 2017 când, în urma primei ediții a Rotary Golf Charity Cup, au fost achiziționate 166 de table magnetice pentru copiii cu nevoi educaționale speciale din județul Bihor. Proiectul a primit distincția de “Proiect al anului 2017” în cadrul Galei Comunității Bihorene, organizată de Fundația Comunitară Oradea. Continue reading

Rotary Golf Charity Cup ed. a II-a I 21 iulie 2018 la Kings Land Country Club I

Invitație Rotary Golf Charity Cup ed. a II-a

Rotary Club Oradea 1113 organizează ediția a II-a a Rotary Golf Charity Cup în data de 21 iulie 2018, la Kings Land Country Club Ineu, aceasta fiind o competiție de golf caritabilă dedicată susținerii educației în școlile din județul Bihor.

Proiectul se înscrie în Programul dedicat educației pe care Rotary Club Oradea 1113 l-a demarat în anul 2017 când, cu ocaziaRotary-Golf-Charity-Cup-logo Rotary Golf Charity Cup ediția a II-a primei ediții a Rotary Golf Charity Cup au fost achiziționate 166 de table magnetice pentru copiii cu nevoi speciale din județul Bihor. Proiectul a primit distincția de “Proiect al anului 2017” în cadrul Galei Comunității Bihorene, organizată de Fundația Comunitară Oradea. Continue reading

Scroll to top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial