BLOG

Zile libere 2019 – în care mergi la golf ?

Mai avem puțin până la finalul acestui an calendaristic și deja mulți dintre noi suntem cu gândul la sezonul de golf 2019, pentru care totuși trebuie să mai așteptăm.

Sigur că avem varianta de indoor în București sau o deplasare mai la sud de noi, cele mai populare destinații fiind Turcia, Cipru, Spania sau Portugalia.

Kings Land Country Club poate fi o altă variantă. Este deschis pe toată perioada iernii, exceptând zilele în care este acoperit de zăpadă.  Mai prindem din când în când temperaturi blânde pentru această perioadă ( 8 – 12 grade ) așa că urmărește pagina de facebook AICI și hai la o rundă de iarnă când ți-e dor de puțină mișcare.

Zile libere 2019

 • 1 ianuarie ( marți ) Anul NouZile libere 2019 - tee time
 • 2 ianuarie ( miercuri ) Anul Nou
 • 24 ianuarie ( joi ) Ziua Unirii Principatelor României
 • 26 aprilie ( vineri ) Vinerea Mare Paște Ortodox
 • 28 aprilie ( duminica ) Paște Ortodox
 • 29 aprilie ( luni ) Paște Ortodox
 • 1 mai ( miercuri ) Ziua Muncii
 • 1 iunie  ( sambătă ) Ziua Copilului
 • 16 iunie ( duminică ) Rusalii
 • 17 iunie ( luni )  A doua zi de Rusalii
 • 15 august ( joi ) Adormirea Maicii Domnului
 • 30 noiembrie ( sâmbătă ) Sfântul Andrei
 • 1 decembrie ( duminica ) Ziua Națională
 • 25 decembrie ( miercuri )    Craciun
 • 26 decembri  ( joi ) Craciun

Chiar dacă 5 zile cad în zilele de weekend râmân cel puțin 10 zile libere care cad în timpul săptâmânii așa că e timpul să faci planuri pentru câteva deplasări la golf în sezonul ce urmează.

Zile libere 2019

Atât pentru azi,

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Terenuri de golf în Bulgaria – Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Thracian Cliffs ” You will not find a golf course like this anywhere else on the planet ” – Gary Player
Am văzut acest citat de mai mult timp și am zis că neaparat trebuie să joc pe terenul la care face referire Gary Player și anume Thracian Cliffs. În plus o mare parte din jucătorii de golf din România, cu precădere cei din zona București, sunt abonați sau joacă foarte des aici, probabil și pentru că încă nu există un teren adevărat lângă capitală.

Continue reading

Rotary Golf Charity Cup 2nd Edition

Rotary Golf Charity Cup 2nd Edition, cea mai mare competiție caritabilă de golf din România, este o inițiativă a clubului Rotary Club Oradea 1113  care va continua cu cea de-a doua ediție, sâmbătă, 21 iulie 2018, la Kings Land Country Club Ineu.

Rotary Golf Charity Cup 2nd Edition

Acțiunea se înscrie în Programul dedicat educației pe care Rotary Club Oradea 1113 l-a demarat în anul 2017 când, în urma primei ediții a Rotary Golf Charity Cup, au fost achiziționate 166 de table magnetice pentru copiii cu nevoi educaționale speciale din județul Bihor. Proiectul a primit distincția de “Proiect al anului 2017” în cadrul Galei Comunității Bihorene, organizată de Fundația Comunitară Oradea. Continue reading

Rotary Golf Charity Cup ed. a II-a I 21 iulie 2018 la Kings Land Country Club I

Invitație Rotary Golf Charity Cup ed. a II-a

Rotary Club Oradea 1113 organizează ediția a II-a a Rotary Golf Charity Cup în data de 21 iulie 2018, la Kings Land Country Club Ineu, aceasta fiind o competiție de golf caritabilă dedicată susținerii educației în școlile din județul Bihor.

Proiectul se înscrie în Programul dedicat educației pe care Rotary Club Oradea 1113 l-a demarat în anul 2017 când, cu ocaziaRotary-Golf-Charity-Cup-logo Rotary Golf Charity Cup ediția a II-a primei ediții a Rotary Golf Charity Cup au fost achiziționate 166 de table magnetice pentru copiii cu nevoi speciale din județul Bihor. Proiectul a primit distincția de “Proiect al anului 2017” în cadrul Galei Comunității Bihorene, organizată de Fundația Comunitară Oradea. Continue reading

Theodora Golf Club anunță deschiderea terenului de golf și prima competiție sportivă organizată aici: Cupa Transavia, ediție aniversară (X)

Theodora Golf Club, cel mai mare club de golf din România, anunță deschiderea oficială a terenului de golf odată cu prima competiție din calendarul competițional 2018.Theodora Golf Club

Sezonul competițional începe în acest weekend pe 28 aprilie cu ediția aniversară a Cupei Transavia: ediția a X-a. Clubul de golf va organiza în acest an peste 20 de competiții sportive, din mai până în octombrie inclusiv, oferind jucătorilor de golf oportunitatea de a se înscrie și participa la competiții variate, la un înalt standard sportiv. Continue reading

Scroll to top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial