BLOG

Inaugurarea Theodora Golf Club, facilități, tarife și galerie foto

Călin Păcurar alături de Klaus Iohannis la inaugurarea Theodora Golf ClubAu trecut deja două zile de la inaugurarea Theodora Golf Club și am văzut în acest interval zeci de știri și videoclipuri, sute de pagini scrise în online, mii de poze postate în social media. Un eveniment cu adevărat major pentru golful din România, la care au participat foarte mulți oameni. Jucători de golf, profesori de golf, personalități din viața publică, oameni de afaceri și nu în ultimul rând Președintele României Klaus Iohannis, pasionat în ultima perioadă de acest sport minunat – jocul de golf.

Inaugurarea Theodora Golf Club a fost un eveniment foarte reușit care s-a bucurat de o mediatizare excelentă pe toate canalele posibile: televiziuni, presă scrisă și online, social media, etc.

Impactul a fost atât de bun și major deoarece de la începutul investiției și până acum două zile, nu au fost făcute publice nici stadiul lucrărilor dar nici imagini cu terenul sau facilitățile. Noi cei care jucăm am fi vrut să vedem o poză sau un videoclip cu Theodora Golf Club, însă acestea nu au fost disponibile și asta a adus plus valoare inaugurării oficiale.

Inaugurarea Theodora Golf Club

Invitații au început să ajungă la eveniment în jurul orei 11:00 unde au fost așteptați cu șampanie de către organizatori, chiar în parcarea din fața clubului care arată pur și simplu impresionant.

În jurul orei 12:00 a sosit și invitatul principal al acestui eveniment iar camerele de filmat, aparatele foto și telefoanele au început să imortalizeze momentul. Cuvântul de deschidere i-a aparținut vicepreședintelui Theodora Golf Club, Theodora Popa după care a urmat Președintele României, Klaus Iohannis și respectiv Ioan Popa – președintele Theodora Golf Club.

,, Aţi reuşit să realizaţi o investiţie unică în România. Sunteţi un om de afaceri, domnule Popa, de succes, aţi construit o afacere românească de succes şi aţi făcut investiţia din fonduri proprii. Este un model pentru felul în care un om de afaceri din România, cu o afacere românească, poate să investeaască într-o facilitate publică, ce nu este destinată profitului. Este un teren de golf, zonă de cazare, zonă de relaxare, un resort”, a spus şeful statului.

Puteți viziona discurusurile celor trei persoane amintite mai sus în videoclipul următor.

Facilități Theodora Golf Club

 • driving rangeDriving Range - inaugurarea Theodora Golf Club
 • școală de golf
 • simulator de golf indoor
 • parcare
 • piscină
 • săli de conferință
 • cazare 4* plus
 • bar și restaurant
 • teren de golf cu 18 trasee: lungime totală 6518 m din care patru trasee PAR 3, zece trasee PAR 4, trei trasee PAR 5 și respectiv un traseu PAR 6 în lungime totală de 735 m, cel mai lung din Europa. Terenul fiind accesibil pentru joc din primăvara anului care urmează.

Tarife Theodora Golf Club

 • Cameră single – 25o leiVile - inaugurarea Theodora Golf Club
 • Cameră dublă – 300 lei
 • Vilă – 1500 lei
 • Golf Trolley – 10 lei
 • Coș de mingi – 10 lei
 • Indoor – 20 lei/oră
 • Green Fee 9 trasee – 100 lei
 • Green Fee 18 trasee – 150 lei
 • Golf Car 9 trasee – 75 lei
 • Golf Car 18 trasee – 100 lei

 

Galerie Foto inaugurarea Theodora Golf Club

Concluzie despre Theodora Golf Club

Terenul de golf cu numărul nouă deschis în România, al doilea cu 18 trasee și cel mai mare din țara noastră a avut parte de o inaugurare excepțională. Cei 15 milioane de euro comunicați, este cea mai mare investiție din golful românesc atât în teren cât și pe partea de facilități iar înregistrarea mărcii ,, Theodora Golf Club ” la OSIM confirmă faptul că investitorul a fost atent la absolut toate detaliile acestui proiect.

Îmi place foarte mult și abordarea din perspectiva marketingului și a identității vizuale ( lucru care lipsește în golful din România, cu mici excepții ). Pagina WEB, pagina facebook, contul de instagram  și canalul de youtube  sunt modalitățile de comunicare ale Theodora Golf Club.

O investiție așteptată de toată comunitatea jucătorilor de golf din România și nu numai, se află într-o locație de excepție și  v-a fi ,, motorul ” golfului din țara noastră. Theodora Golf Club este exemplul de care toți avem nevoie pentru a crește și noi ca jucători dar mai ales celelalte terenuri de golf .

Cu cele patru terenuri aflate pe o raza de 150 km și un aeroport internațional, Transilvania devine categoric destinație a jucătorilor de golf din România dar și din Europa iar succesul acestora depinde exclusiv de modul în care vor reuși să colaboreze pentru atragerea turiștilor de nișă.

Mult succes Theodora Golf Club și abia aștept prima rundă în primăvara lui 2018.

Călin Păcurar

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Facebook sau Linkedin sau Twitter sau Instagram și mai nou Youtube

GIR_Fb-pp

Save the date pe terenul de golf

,, Save the date pe terenul de golf ‘” a fost atât ideea mea cât și a soției mele și mă bucur tare mult că am făcut acest filmuleț acum doi ani. Deja știți că sunt foarte pasionat de golf iar acest filmuleț confirmă, dacă mai e de confirmat ,, nebunia ”.

Pe o zi ploioasă de vară, cu aproximativ o lună înainte de nuntă, am filmat/fotografiat aproape toată ziua. Ne-am simțit superb și cu siguranță a fost cea mai distractivă zi petrecută pe terenul de golf. Continue reading

Golf în România în topul celor mai bune 100 de bloguri de golf din lume

Golf în România în top 1oo

Încep cu un mare: MULȚUMESC FRUMOS tuturor celor care au intrat pe blog de la înființare și până azi. Datorită vouă golful din România este mai vizibil nu doar în țară dar și la nivel mondial.

Sunt foarte entuziasmat de faptul că feedspot.com a introdus www.golfinromania.com în topul celor mai bune bloguri de golf de pe internet și asta pentru mine este rezultatul muncii de peste un an și jumătate. Continue reading

MECIUL ANULUI: Golf Club Paul Tomita VS Transilvania Golf Club

Golf Club Paul Tomita VS Transilvania Golf Club este deja o tradiție de câțiva ani și trebuie să recunoaștem că acest gen de competiții lipsesc din peisajul jocului de golf din România.

Avem foarte puține cluburi de golf, în curând nouă la număr și totuși colaborarea între acestea este foarte greoaie și cred că unul dintre vinovați este Federația Română de Golf dar și a cluburilor. Continue reading

Dicționar cu termeni din golf pentru începători și NON jucători

Ce termeni din golf vă produc confuzie ? 

Îmi aduc aminte de începuturile mele în jocul de golf când nu știam nimic despre acest sport și acești termeni din golf mă derutau pur și simplu. Nu înțelegeam nimic din ce auzeam și a durat o perioadă destul de lungă până am învățat cuvintele cele mai folosite din jocul de golf.

Nu sunt multe dar nici puține așa că am să descriu în acest articol ce înseamnă fiecare. Te va ajuta în caz că te gândești să practici jocul de golf sau dacă iei lecții deja atunci vei înțelege mai ușor explicațiile profesorului tău. Continue reading

Scroll to top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial